Onderhoud

Als universeel autobedrijf zijn we niet gebonden aan een bepaald merk. We repareren en onderhouden daarom vrijwel alle merken.
In onze goed uitgeruste garage kunt u terecht voor alle reguliere onderhoud en reparaties. Voor het uitlezen van diagnose meldingen en eventueel resetten van uw boordcomputer zijn wij voorzien van de meest gangbare apparatuur en kunnen hierdoor alle merken in onze werkplaats met diagnose apparatuur uitlezen.
  • alle autoreparatie werkzaamheden en regulier onderhoud
  • zomer en winter controle
  • banden,  winterbanden, accu's en trekhaken
  • APK keuring
In combinatie met groot onderhoud is de APK keuring gratis. Informeer vrijblijvend naar onze tarieven!

Auto afgekeurd. Tegenvaller! Wat nu?

Geen nood! Laat ons een vrijblijvende offerte uitbrengen, zodat u wellicht toch nog besluit de auto te laten repareren. In veel gevallen ziet het er ernstiger uit dan het in werkelijkheid is!

Zet uw voertuiggegevens en uw reparatie- of onderhoudsvraag in een mail naar contact en u ontvangt zo spoedig mogelijk een vrijblijvende offerte!

Nieuw: Airco Service

Nieuw: Airco Service

aircoservicezeeland-beurtLiet uw auto-airco u op warme zomerdagen in de steek? Of vindt u goed onderhoud belangrijk? Kom dan even langs voor onze nieuwe aircoservice. U kunt kiezen uit een uitgebreide check, een complete onderhoudsbeurt en een verfrissende reiniging.

Auto Service Koppejan beschikt over de nieuwste apparatuur met voldoende capaciteit om uw systeem ook grondig te vacumeren. Dat kan al lekkages aan het licht brengen en verwijdert bovendien condens, een oorzaak van roestvorming van binnenuit.

Klik op Airco Service en maak vandaag nog een afspraak.